Filmom o ženskom orgazmu privlace putnike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogucnost izbora programa koji prikazuje dokumentarni film o postizanju ženskog orgazma tijekom medunarodnih letova.

Dakle, kada letite zrakoplovom na medunarodnoj liniji na 10.000 metara visine, možete birati što cete popiti, hocete li grickati perece ili pojesti cijeli obrok, no na Quantasovim medunarodnim linijama odnedavno možete birati hocete li primjerice pogledati film "Toy Story 3" ili dokumentarac pod nazivom "The Female orgasm Explained".

Film je snimljen u produkciji jedne francuske tvrtke i vec je emitiran u programu australske TV mreže SBS, a u njemu su prikazani eksplicitni crteži i grafikoni, nekoliko isjecaka iz starih pornofilmova te odgovarajuci zvucni efekti zbog kojih bi se konzervativniji putnici mogli poceti meškoljiti od nelagode.

Glasnogovornik Qantasa Luke Enright za Daily Telegraph je kazao da je dokumentarac jedan od popularnijih izbora putnika u njihovu TV programu te da ce se nastaviti prikazivati do studenoga, u skladu s ugovorom.

Sociolog na australskom sveucilištu Wollongong, dr. Michael Flood, smatra da je prikazivanje ovakvog dokumentarnog filma u zrakoplovu zanimljivo, no da bi moglo biti i problematicno zbog manje djece i maloljetnih putnika.

Enright istice da kabinsko osoblje može blokirati spomenuti program ako je rijec o maloljetnim putnicima koji putuju bez pratnje odraslih osoba, no kvaka 22 je u tome što putnici informacije o programu i dokumentarcu dobivaju tek nakon što udu u zrakoplovu i procitaju prospekt u kojem stoji o kakvoj je vrsti filma rijec.


Podijeli: Facebook Twiter