Film na šugamanu na Fratarskom otoku

Mlade plesačice Art Dancea
Mlade plesačice Art Dancea

Bogat zabavni program pod nazivom "Ljeto na Fratarskom" održat će se i ovog ljeta. Pula je u svijetu poznata kao grad filma pa će tako i ove godine ljubiteljima Fratarskog biti 
predstavljen i kratki program "Film na šugamanu" na kojem će biti prikazana tri filma od četvrtka 27. srpnja do subote 29. srpnja s početkom u 21.30 sati, i to filmovi "Potpuni stranci", "Tschick" i "Skriveno blago". Atletska utrka oko otoka FRATARun privući će ljubitelje trčanja 30. srpnja u 19 sati, dok će se 5. kolovoza u 18 sati održati ekipno kulinarsko natjecanje u pripremanju roštilja GRILLijada. Istog dana u 19.30 sati održat će se i mini cirkus za velike i male pod nazivom "Cirkuska večer na otoku sreće" i koncert "Dady coola" u 21 sat.

U petak 11. kolovoza održat će se još jedan koncert ovog puta "Goran Griff & banda" također u 21 sat. Zabavni će se program već tradicionalno završiti plivačkim maratonom "Fratarski - Bunarina" u nedjelju 13. kolovoza u 10.30 sati. Brod Odisej u dane programa vozit će po posebnom redu vožnje. (S. Z. T.)



Podijeli: Facebook Twiter