Filip Zoricic napustio Ladonju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Iako je Ladonja nužna ne samo Istri nego i Hrvatskoj, s nekim pojedincima nisam se našao po pitanju ideja zbog cega sam odlucio izaci iz udruge", rekao je danas Filip Zoricic komentirajuci svoje odustajanje od kandidature za Sabor na listi Ladonje i napuštanje potonje.

- Razlozi ovog poteza su osobni, dodao je ne želeci pojasniti što je prethodilo odluci. - Okrecem se znanstvenom i strucnom radu te cu se nastaviti politicki educirati. Primarno mi je dovršenje politicke akademije i samo ako položim gradivo kandidirat cu se na izborima 2013., kazao je ostavivši otvorenim pitanje hoce li to uciniti kao nezavisni kandidat ili u sklopu neke stranke. Ladonji na skorašnjim izborima želi srecu te porucuje da u Istri mora doci do promjena.

Glasnogovornica udruge Tatjana Galic rekla je da nema što komentirati s obzirom da je Zoricic napustio Ladonju isto kao što je i ušao. - Clanovi nisu evidentirani, pa mogu slobodno pristupiti udruzi i povuci se ovisno o njihovom izboru, izjavila je i dodala da poštuju Zoricicevu odluku.

Sukladno pravilima Ladonje njegovo ce mjesto zauzeti prvi slijedeci kandidat, što znaci da ce na 8. mjestu biti Raoul Privilegio, a na 14. Ivica Zelic. (I. N. T.)


Podijeli: Facebook Twiter