FIFA: Hrvatska ostala na 10. mjestu

(Ilustracija)
(Ilustracija)

Hrvatska nogometna reprezentacija zadržala je 10. mjesto na FIFA-inoj ljestvici najboljih nogometnih sila svijeta, dok čelnu poziciju drži i dalje Španjolska. Među prvih deset reprezentacija svijeta nema nikakvih promjena budući da se nisu igrale nikakve utakmice.

Iza Španjolske je Njemačka, slijedi Argentina, pa Italija, Kolumbija, Engleska, zatim Portugal, Nizozemska i Rusija ispred Hrvatske. Od naših suparnika u kvalifikacijama za SP 2014. u Brazilu, najbolje je plasirana Belgija na 20. mjestu koja je u odnosu na prošli mjesec napredovala jedno mjesto. I Srbija je napredovala na FIFA-inoj ljestvici jedno mjesto u odnosu na prošli mjesec i sada je 37., Škotska je "skočila" tri mjesta i sada se nalazi na 69. poziciji, Makedonija je popravila plasman za jedno mjesto i sada je 80., kao i Wales koji se sa 82. popeo na 81. poziciju.

Od susjeda Bosna i Hercegovina je na 26. mjestu i ona je svoj prošlomjesečni plasman popravila za jedno mjesto, Crna Gora je na 31. mjestu kao i prošli mjesec, a Slovenija je zabilježila skok od dva mjesta sa 49. na 47. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter