Festival vjenčanja SPOSA News 19. i 20. siječnja

(S. M.)
(S. M.)

U tijeku su pripreme za 13. istarski festival vjenčanja "SPOSA News" koji će se idućeg vikenda, 19. i 20. siječnja, održati u Domu hrvatskih branitelja, najavile su na konferenciji za novinare organizatorice iz agencije Akt.

Manifestacija koja je svojim dugogodišnjim održavanjem postala najveća referentna točka za sve one koji planiraju, sanjaju ili su u fazi razmišljanja o vjenčanju, ove će godine okupiti čak 50 izlagača koji će prezentirati sve što je potrebno za savršeno vjenčanje: od salona vjenčanica, zlatara, cvjećarnica, fotografa, snimatelja, restorana, slastičarnica, cateringa, vinara, organizatora i dekoratera vjenčanja do poklona te bračnih putovanja. Osim izlagačkog dijela tijekom dva dana festivala održavat će se i dnevne modne revije vjenčanica, uz zabavu i plesni show.

A kako svako izdanje "Spose" ima neke svoje novitete, ove godine je to modna revija, ne u večernjim satima, već točno u podne, na samom otvaranju festivala, na kojoj će sudjelovati modni dizajneri i kreatori koji su godinama svojim autorskim kreacijama neizostavni dio "Spose": Showroom Antonela, Saša Đukić Obradović, Tajči Čekada, Katja Kliba, Sanja Kaić, EGZOR, Agencija Sandra, Vjenčanice Neva, Boutique Modessa, a posebno iznenađenje je najmlađa sedmogodišnja miss Jana Raguž, kćerka pulskih dizajnera Uroša Raguža i Kristine Nefat, kojoj je ovo prva revija i očito ide roditeljskim stazama.

Kao i svake godine, održat će se i besplatna radionica za buduće mladence s ciljem upoznavanja mladenaca o izazovima i mogućim problemima koji se mogu pojaviti prilikom organizacije vjenčanja. Mladenci će izravno moći pitati sve što ih zanima, a zanimljivo je da je SPOSANews jedini hrvatski sajam vjenčanja koji organizira takve radionice. (Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter