Fešta za pomoc Udruzi udomitelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Fešta "Pula je naš grad", cija je organizacija pokrenuta na popularnoj društvenoj mreži putem grupe Ajmo se okupit svi Puležani koji su na Facebooku, održat ce se u subotu od 16 sati na Karolini. Nastupit ce pulski bendovi te se predstaviti clanovi raznih udruga i zabavljaci, najavili su organizator Jani Zombori i suorganizator Denis Floridan uz Mirjanu Bartolic, predsjednicu Udruge udomitelja Istarske županije.

Osim što je Bartolic deckima pomogla u organizaciji, njena ce udruga dobiti dio novca koji ce se sakupiti od ulaznica. Prve dvije tisuce posjetitelja ce s kupljenom ulaznicom, koja košta 15 kuna, dobiti na poklon konzumaciju gaziranog pica u McDonald'su, a i oni koji dodu poslije mogu racunati na nagrade.

Floridal je pozvao sve da se pridruže fešti, bez obzira na godine ili glazbu koju slušaju. Istaknuo je i problem s financijama buduci da nisu dobili svih obecanih 40 tisuca kuna od Grada pa je pozvao pojedince i tvrtke da im financijski pomognu.

Program ce otvoriti pulske mažoretkinje, nakon cega nastupaju plesna grupa Studio, trbušni ples Aisha i Društvo naša djeca Fažana. Sudjeluju i skateri, breakdanceri, grafiteri te udruga navijaca Demoni i Oldtimer klub Histria, a najmlade ce razveseliti madionicar Stefano. Tu su još i udruge More, Pcelica te Merlin, ciji ce clanovi posjetiteljima približiti stare zanate.

Koncerti pocinju u 19 sati
kada nastupaju hip-hoperi Ulicni parlament, MC Shadow i Why Not, zatim rockeri Van Zemaljac, Junkers5, 052, Dean Bakic, Bendover i Fancy Filter uz dva polusatna nastupa Todora. Voditeljica je Petra Fabian. Program na Karolini završava u jedan sat iza ponoci, nakon cega slijedi after party u Monte Serpenteu uz DJ-a Renea Makera i pulske DJ-eve.

Cijeli projekt dobio je svoju
himnu koju je snimio Shadow MC, a spot za pjesmu "Pula je naš grad" snimio Zombori.


Podijeli: Facebook Twiter