Ferić: Preko noći postati bogataš je neprihvatljivo

Danijel Ferić (M. MIJOŠEK)
Danijel Ferić (M. MIJOŠEK)

Danijel Ferić, novoizabrani predsjednik pulskog SDP-a, danas je još jednom zahvalio članovima gradske organizacije koji su mu dali povjerenje.

- Želja nam je da se u Puli živi bolje, da Pula postane najkonkurentniji grad u Hrvatskoj, s najmanjom stopom nezaposlenosti, a uvjeti i standard življenja da budu na razini prosperiteta. Okupit ćemo što veći broj stručnjaka, i nestranačkih, a u odlučivanje uključiti što više ljudi ne bismo li ispunili potrebe građana. Ujedno ćemo biti konstruktivna oporba trenutnoj vlasti, rekao je u uvodu Ferić, nakon čega se osvrnuo na jučerašnje izjave potpredsjednika IDS-a i pulskog gradonačelnika Borisa Miletića.

- Razumijem da su izbori u IDS-u u tijeku te se retorikom animira svoje članove, ali neprihvatljivo je pritom govoriti neistine. Nije tajna da je u državi nakon dugogodišnje HDZ-ove pljačke teško, ali premijer je izjavio da se PDV neće povećavati.

A što se tiče poljoprivrednog zemljišta, naravno da je neprihvatljivo da ga pojedinci iz IDS-a poput Jakovčića, Dunića i Ostojića kupuju za kikiriki pa nakon toga urbaniziraju i prodaju. Onaj tko će raditi na zemlji dobit će je na 50 godina, ali preko noći postati bogataš je neprihvatljivo, rekao je Ferić. (G. ROJNIĆ)

VIŠE ČITAJTE U SUTRAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter