Felkeru otkaz u ruke ili poštom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Igoru Felkeru danas ce se osobno uruciti dokumentacija vezana uz njegov otkaz, a ako ne bude htio uzeti dokumente, poslat cemo ih poštom", najavio je u cetvrtak medulinski nacelnik Goran Buic.

Naime, nakon njegove odluke o Felkerovoj smjeni u utorak nije mu urucio nikakav dokument o otkazu te je Felker iz predostrožnosti, kako je pojasnio, ukinuo ovlasti prava potpisa i isplate s racuna Albaneža. Na naše pitanje je li smijenjeni direktor povukao potez koji se kosi sa zakonom Buic odgovara da blokiranje racuna nije protupravno sve do urucenja odluke o opozivu direktora. Felker nam je, pak, vec ranije najavio da ce nastati problemi u poslovanju tvrtke ako se uskoro službenim dokumentima ne definiraju odgovornosti i ustroj.

Da se to ne bi desilo, Trgovackom sudu u Pazinu u srijedu je predana dokumentacija vezana uz smjene u upravi i nadzornom odboru Albaneža, što nam je potvrdio Buic i dodao da ce za svaku štetu koja eventualno nastane blokiranjem racuna biti odgovoran samo Felker.

Novoizabrani direktor Drago Brulc nije želio komentirati novu situaciju te rekao da ce za izjave biti spreman nakon primopredaje dužnosti koja ce se obaviti kad sve promjene budu registrirane na Trgovackom sudu. Jedino nam je potvrdio da je primio dokument o imenovanju na mjesto direktora Albaneža.


Podijeli: Facebook Twiter