FBI istražuje fotografije gole Scarlett

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Fotografije gole glumice Scarlett Johansson procurile su na internet s njezina mobitela, a ona je pozvala FBI da istraži slucaj. Kako prenosi internetska stranica TMZ koja objavljuje vijesti o slavnima, neke fotografije prikazuju poznatu glumicu djelomicno ogrnutu rucnikom, a na drugima je nagih grudi. Postavljene su na nekoliko internetskih stranica koje objavljuju traceve o slavnima.

Scarlettin odvjetnik Marty Singer je od web stranica koje su objavile ukradene fotke zatražio da ih odmah uklone jer ce ih u protivnom tužiti. Scarlettine su razgolicene fotografije najnovije golišave fotke koje su procurile na internet nakon što se isto dogodilo i drugim glumicama, medu kojima Jessici Albi i Vanessi Hudgens.

Glasnogovornik FBI-a nije želio potvrditi niti opovrgnuti istragu. Medutim, Laura Eimiller iz losangeleskog ureda FBI-ja izjavila je da su deseci slavnih osoba, o cijim imenima ne može govoriti zbog istrage koja je još u tijeku, nedavno postali žrtvama hakera. Na internet su zamalo procurile i škakljive fotografije Justina Timberlakea skinute s mobitela njegove kolegice iz filma "Friends With Benefits" Mile Kunis. Prvi je osumnjicenik za tu nepodopštinu postala hakerska grupa Hollywood Leaks.

- Imam tri kompromitirajuce fotografije Justina Timberlakea koje je poslao Mili Kunis. Na jednoj leži na krevetu bez majice, na drugoj na glavi nosi Miline ružicaste gacice, a na trecoj je snimljen samo njegov penis. Ako vas zanimaju, mogu vam ih poslati, piše u anonimnoj poruci upucenoj poznatom blogeru Perezu Hiltonu. (I. KOCIJAN/NL)


Podijeli: Facebook Twiter