Fažana: Za Bi Village triput veci najam

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umjesto dosadašnjih 108 tisuca eura godišnje, Industrial projects (IP) ce od ove godine placati Opcini Fažana 300 tisuca eura najma za korištenje kampa Bi Village u Valbandonu. Dakle, za kamp koji se prostore na 45 hektara priobalja preko puta Brijuna do sada su placali 0,24 eura po cetvornom metru, a ubuduce ce placati 0,66 eura.

S druge strane Opcina ce u roku od 24 mjeseca donijeti novu prostorno plansku dokumentaciju kojom ce omoguciti tom kampu povecanje kapaciteta i realizaciju novih investicija.

Kao zakljucno, IP i Opcina su se dogovorili da prekidaju sve parnice koje su pokrenuli jedni protiv drugih i utvrduju da niti jedna strana nema nikakvih potraživanja prema drugoj.

Sažetak je to Aneksa ugovora o najmu Bi Villagea kojeg su danas potpisali Ada Damjanac i Maurizio Biasuzzi. Prva je nacelnica Opcine Fažana koja je vlasnik i najmodavac zemljišta na kojem se nalazi kamp, a drugi je suvlasnik Biasuzzi grupe koja je vlasnik Industrial projectsa, odnosno najmoprimca.

No, potpisani aneks nije dan na uvid novinarima tri razlicita medija koji su o tome došli izvijestiti, vec smo do vecine sadržaja tog ugovora došli na nacin da smo postavljali potpitanja nacelnici Damjanac. (P. GREGOROVIC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter