Fault snimili spot za pjesmu "Through your eyes"


Fault je pulski bend kojeg čine gitaristi i pjevači Miran i Tin Ribarić, bubnjar David Valenta i basist David Hammer Vitasović, a objavili su video za pjesmu "Through your eyes". Ovo je njihov treći službeni video, sniman je po ljeti da bi ulovili lijepo vrijeme, uz sunce i vedre boje što paše i uz pjesmu. Za koncept spota, režiju i produkciju pobrinuo se Miran.
 
Spot je sniman u okolici Pule, a glavnoj ulozi je crveni cadillac, originalni američki oldtimer. Zlatko Gotovac je zaslužan za kameru i snimanje, a dečki su jako zadovoljni kako je obavio posao. Što se tiče montaže i slaganja kadrova tu je veliki dio posla odradio poznati pulski glumac Igor Galo, dok je Tin najviše slagao muzičke kadrove na Galovu bazu i pobrinuo se da spot dobije završni izgled.
 
U spotu se pojavljuje i tata Martinko Ribarić, a zahvala ide i lijepim curama koje se pojavljuju, a to su Ana Lučić, Ivana Pajić i Naomi Rujak. Tu je i Tinova dobermanica Dona.
 
Spot ima i svoju priču, a kako sve to izgleda može se pogledati na linku www.youtube.com/watch?v=0RLTXYKdehs, u nekoliko dana spot je već sakupio više od tri tisuće pregleda. (M. Ra.)
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter