Fault predstavili prvi spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Glazbeni susreti srijedom" u MMC-u Luka, u organizaciji HGU-a Istarske županije, sinoc su bili u znaku mladog pulskog hard rock benda Fault. Predstavljanje prvog spota za pjesmu "In the night" i kratka svirka, cemu je prethodio razgovor koji je s clanovima benda vodila Nataša Petric Tasha, održali su se pred velikim brojem prijatelja i fanova.

Spot za pjesmu "In the night" režirao je Igor Burlovic, a snimljen je na Monumentima. Kao što mu naziv sugerira, dogada se u jednoj hladnoj noci, u tjeskobno zapuštenim prostorima bivše kasarne. U spotu se osim clanova benda pojavljuje i Melita Vlaho koja kao djevojka u ljubicastoj haljini luta praznim hodnicima.

Buduci da je pjesma balada, ritam spota je u pocetku usporen i vidi se da se radi o mracnoj prici koja ipak ima sretan epilog. Više od same price, moramo pohvaliti izvrsnu režiju, kao i sugestivnu, pomalo jezivu atmosferu jer je sve organizirano u ne baš velikom prostoru.

Od Tashe smo doznali i da se konacno pojavio DVD s prošlogodišnje gitarijade koji ce podijeliti svim glazbenicima koji su na njoj sudjelovali. Na DVD-u je snimak od 30. travnja, a na njoj su zastupljeni Fault, Metanoia, Bow And Arrow, Mighty Zazuum, Fancy Filer, Radio Aktiv, Bendover i Storm.


Podijeli: Facebook Twiter