Fashion Guru dizajnira muške cipele

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je dizajnirao mušku kolekciju odjece i stvorio brend 2B, Boris Banovic a.k.a. Fashion Guru bacio se na dizajniranje muških cipela, koje ce se pocetkom lipnja naci u prodavaonicama Peka.

"Jako sam sretan što cu suradivati sa Pekom. Planiram dizajnirati cijelu mušku kolekciju za jesen/zimu. Prvi modeli cipela 1. lipnja naci ce se u prodavaonicama Peka u Ljubljani", otkrio nam je Boris Banovic svoju novu suradnju.

Ekskluzivna kolekcija sastojat ce se od sportskih, elegantnih i poslovnih cipela. Pored elegantne crne i dominantne sive boje, Feshy ce se poigrati i sa detaljima zelene.

Sportske cipele biti ce napravljene od kože i tkanine, dok ce kod poslovnih i elegantnih prevladavati najfinija koža.

Kako tvrdi predstavnik marketinga Peka za Hrvatsku, Franc Kaucic, Boris ima u planu dizajnirati 4 do maksimalno 5 razlicitih kalupa cipela. Obzirom na tu brojku pocetkom lipnja na policama Peka trebalo bi se naci 25 do 30 pari cipela.

"Osim Borisa za Peko su dizajnirali i drugi hrvatski dizajneri Zigman, Klaric i Elfs koji su u Sloveniji jako prepoznatljivi i odlicno se prodaju. Suradnja s Borisom tek je na pocetku i nadam se da ce se još razvijati", ispricao nam je gospodin Kaucic.

Ekskluzivnu kolekciju Fashion Guru cipela, uz proširenu kolekciju Zigmanovih, Hrvatska ce publika premijerno moci vidjeti krajem svibnja na eventu u Zagrebu.

O cijeni Banovicevih cipela još se ne može razgovarati, no Kaucic tvrdi da ce biti maksimalno prilagodene našim potrošacima.


Podijeli: Facebook Twiter