Fascinantni BMW-ov koncept kupea serije 4

Ljepota bez premca – BMW 4
Ljepota bez premca – BMW 4

BMW predstavlja koncept kupea serije 4. Zadnja generacija BMW-a serije 3 kupe i kabrio preuzela je vodstvo u segmentu premium modela tog tipa na svjetskoj razini. Malo kojem proizvođaču automobila dosad je uspjelo ostaviti tako snažan trag u smislu dizajna, dinamičnosti i učinkovitosti kao što je to uspjelo BMW-u s navedenim modelima.

Sada, predstavljajući koncept kupea serije 4, BMW gleda u budućnost četvrte generacije svog sportskog automobila - i time ujedno postavlja nove standarde u samom segmentu.

Broj 4 znak je još veće ekskluzivnosti i dojmljivosti. Ovaj automobil dodaje potpuno novu dimenziju kvalitetama BMW-a prošle serije u smislu estetskog dojma, dinamike i same elegancije. Četvorka ne označava samo početak novog ciklusa za BMW, već predstavlja zenit krivulje razvoja. BMW je novom modelu dao svoj osobni karakter i bezvremenski dizajn.

BMW-ov kupe omogućava vozaču uživanje u čistoj esenciji nove, sportske i elegantne generacije automobila koja nudi sveprisutnu luksuznost. Brojni detalji visoke kvalitete savršeno su uklopljeni u proporcije ovog vozila, a tu je i superiorni interijer.

Međuosovinski razmak od 2.810 mm duži je za 50 mm u odnosu na "tricu". Kupe serije 4 širi je za 44 mm u odnosu na svog prethodnika, linija krova je 16 mm niža (1.362 mm), a duljina vozila je također veća. Sve to zajedno daje mu vrlo dinamične proporcije. Najdojmljiviji je prednji dio vozila, s karakterističnom BMW-ovom rešetkom u obliku bubrega. Konačna verzija? Uskoro, i to, nadamo se, u nepromijenjenom izdanju. (NL)


Podijeli: Facebook Twiter