Farmer izbacio golišavu Rihannu s posjeda

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama.

Popularna pjevacica, poznata po hitovima "Umbrella", "Rude boy" i "S&M", snimala je u kukuruzištu kod grada Bangora videospot uoci koncerata u Belfastu.

Gomila znatiželjnika okupila se oko polja kada je pjevacica podrijetlom s Barbadosa s ekipom pocela snimati scene za promotivni spot.

Irski mediji prenose da je bila oskudno odjevena, samo u bikini i poderane traperice, te da je jedno vrijeme pozirala u toplesu.

"Mlada dama je u jednom trenutku bila neprikladno odjevena", rekao je vlasnik imanja Alan Graham, religiozni clan lokalnog protestantskog vijeca za irsku televiziju RTE. "Smatrao sam da to nije u redu i zatražio da prekinu snimanje", dodao je.

Graham je priznao da nije cuo za 23-godišnju pjevacicu kada ga je njezina ekipa nazvala prošloga tjedna i tražila dozvolu za snimanje.

Nakon što je snimanje prekinuto, on je nakratko razgovarao s Rihannom koja je, kako je rekao, bila puna razumijevanja. "Bila je vrlo ljubazna, rukovali smo se i rastali u dobrim odnosima", kazao je Graham.


Podijeli: Facebook Twiter