Fantasticno putovanje u stoner rock

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebacki Cojonesi svojim su nastupom publiku u caffe baru Mimoza uvjerili u to da glazba može biti prijevozno sredstvo. Gitarist Nenad, basist Gordan, bubnjar Miro te pjevac i gitarist Bojan posljednji put su u Puli nastupili 2008. ostavivši publiku bez daha, a ovaj put su dokazali koliko su pozitivne bile još dvije godine iskustva.

Ispunjen prostor Mimoze, stroj za puštanje magle i gomila milozvucnih decibela stvorili su pravi koncertni doživljaj te fantasticno putovanje u dinamicne stoner rock vode s potpisom Cojonesa.

Nakon otvaranja uz oblak dima i skladbu "Clearing Potion", ostatak veceri proletio je uz desetak pjesama benda koji skakuce po bini i publiku koja opet pokušava sacuvati bubnjice. Repertoar je bio više-manje isti kao i prije dvije godine, satkan od skladbi poput "Superskunk", "Breeze", "Prozac" i "Astral Queen", koje su Cojonesi u meduvremenu ovjekovjecili na svom albumu "Sunrise".

No, važnije od naziva skladbi su energija i emocije kojima pršte, a koje se multipliciraju odlicnim scenskim nastupom zbog cega je publici bilo lako utonuti u atmosferu i prepustiti se cjelokupnom doživljaju.


Podijeli: Facebook Twiter