Fanovi koautori dokumentarca o Springsteenu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Američki kantautor Bruce Springsteen pozvao je obožavatelje da se vlastitim videouradcima prijave za sudjelovanje u novom dokumentarcu koji se snima o njemu, piše britanski Guardian.

U poruci postavljenoj na pjevačevoj mrežnoj stranici, autorski tim koji stoji iza dokumentarca "Springsteen and I" (Springsteen i ja), Ridley Scott Associates, Black Dog Films i Scott Free London, pozvao je Springsteenove obožavatelje da snime vlastite videoporuke u kojima govore o svojim osjećajima prema tome rock velikanu.

"Pozivamo vas da sudjelujete u tom jedinstvenom filmskom iskustvu predajom vlastitih videoklipova online, ili nas kontaktirajte putem elektroničke pošte ili telefona", stoji u priopćenju producentice filma Svane Gisla objavljene na stranici brucespringsteen.net.  Rok za predaju videosnimki je dva tjedna, a počinje u ponoć po lokalnom vremenu u četvrtak 15. studenoga (1 sat 16. studenoga po srednjoeuropskom vremenu). Snimke moraju biti kraće od pet minuta.

"Springsteen and I" prati razdoblje u kojemu se taj pjevač počeo više otvarati prema javnosti, na filmu i u tiskanim medijima. Reizdanja albuma "Born to Run" i "Darkness on the Edge of Town" pratila su dva dokumentarca redatelja Thoma Zimnyja, "Wings for Wheels" i "The Promise". Povrh toga, pristao je na poduži intervju za časopis New Yorker, u kojemu je u razgovoru s novinarom Davidom Remnickom otvoreno govorio o 30-godišnjem liječenju i borbi s depresijom, a pristao je surađivati i na vlastitoj biografiji iz pera Petera Amesa Carlina "Bruce". (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter