Facebook za bilo koji mobitel

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Najpopularnija svjetska društvena mreža postala je dostupna na više od 2.500 modela mobilnih telefona koji podržavaju Javu. Aplikacija ukljucuje najpopularnije servise, kao što su News Feed, Inbox i Photos te omogucuje upload fotografija i pronalaženje prijatelja u kontaktima pohranjenim u mobitelu.

Namijenjena je, cini se, prvenstveno korisnicima koji se još nisu odlucili na prijelaz u tabor vlasnika pametnih telefona. Usto, optimizirana je za korištenje pri malim brzinama prijenosa podataka.

Ako želite skinuti aplikaciju, posjetite m.facebook.com i pronadite link za download ili unesite d.facebook.com/install izravno u pretraživac svog mobitela.

Korisnicima ce internetski promet generiran korištenjem aplikacije biti, naravno, naplacivan. Medu mobilnim operaterima koji ce omoguciti besplatan pristup ovoj aplikaciji na 90 dana nema ni jednog iz Hrvatske.

Pronaci cete je i u online ducanima, ukljucujuci GetJar, Appia i Mobile Weaver. Iz Facebooka stiže obecanje da ce aplikacija biti dostupna na još više modela.


Podijeli: Facebook Twiter