Facebook aukcija za školske obroke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udruga "Pokloni mi budućnost" pokrenula je na Facebooku još jednu aukcija humanitarnog karaktera koja se provodi s ciljem prikupljanja sredstava za financiranje školskih obroka potrebite djece. Aukcija je započela 14. kolovoza i trajat će do 21. kolovoza u 21 sat.

Sudjelovanje je jednostavno - u ponudi su različiti artikli sa svojim brojem, opisom i početnom cijenom. Svaki kupac nudi svoju cijenu (minimalno u iznosu početne) u komentaru i svaka sljedeća licitacija mora biti barem pet kuna veća od prethodne. Krajnji kupac je onaj koji jdo ponedjeljka 21. kolovoza u 21 sat ponudi najveću cijenu.

- Radi naših malih sugrađana za koje ovo i radimo, mi smo dali sve od sebe i uložili puno truda u ovu aukciju, a donatori iz cijele Hrvatske dali su svoj doprinos kako bi obogatili našu ponudu. Vaš jedini zadatak jest da pronađete nešto za sebe, dobro se zabavite, ali pritom vas molimo da budete pošteni i odgovorni te sudjelujete samo ukoliko ćete u konačnici i kupiti licitirani proizvod, pozivaju organizatori aukcije i dodaju da svi koji žele licitirati moraju biti članovi istoimene grupe.

A ponuđeni artikli doista su raznoliki i vrijedni - od raznoraznih usluga, zatim odjeće, obuće, hand made proizvoda do nakita i hrane. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter