Evidentno je da smo upali u krizu

ZABRINJAVAJUĆA NEEFIKASNOST - Branko Ojdanić (M. ANGELINI)
ZABRINJAVAJUĆA NEEFIKASNOST - Branko Ojdanić (M. ANGELINI)

Blijedim predstavama nogometaša Istre 1961 ne nazire se kraj. Nakon Splita i Rijeke, i protiv Slaven Belupa su "zeleno-žuti" odigrali utakmicu za brzi zaborav tijekom koje protivničkog čuvara mreže nisu natjerali na niti jednu ozbiljniju intervenciju, pa nije ni čudno da se pulska golgeterska "suša" produljila na 340 minuta. Jedina dobra stvar u cijeloj ovoj priči je da "farmaceuti" nisu momčad na nivou Rijeke i Splita, pa trećeligaško izdanje pulskog prvoligaša nisu znali kazniti, odnosno Vanja Iveša se još jednom prometnuo u igrača utakmice i najzaslužniji je što su "zeleno-žuti" neporaženi napustili Gradski stadion u Koprivnici.

- Stvarno nismo djelovali dobro - složio se i Branko Ojdanić, stoper Istre 1961. - Evidentno je da smo upali u krizu. U Koprivnici smo opet bili slabi, branili smo se cijelu utakmicu, nikako nismo uspjeli preuzeti kontrolu nad igrom i sad svi zajedno trebamo pronaći razloge zbog čega smo tako loše izgledali, otkloniti ih i izdići se iz ovoga. Puno pričamo kako bismo otkrili uzrok problema, i sa "šefom" i sami među sobom te se nadam da će nam to pomoći da prevaziđemo probleme i krenemo nabolje.

U najavi koprivničkog ogleda, trener Igor Pamić je konstatirao da su na posljednje dvije utakmice primili pogotke u ranoj fazi i da će taj detalj protiv "farmaceuta" morati popraviti. U tome su njegovi puleni i uspjeli, premda su opasno "visjeli" već u trećoj minuti kad je nakon kornera za domaće lopta stigla do usamljenog Ozobića čiji je udarac s nekoliko metara zaustavio Iveša. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter