Eva Longoria uživa krstareci Jadranom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznata americka glumica Eva Longoria i suprug Tony Parker zajedno s prijateljima ovih dana uživaju u ljepotama Jadrana.

Nakon što su prošlog tjedna posjetili Mali Lošinj i Zadar, americka glumica, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u seriji «Kucanice», i njen suprug košarkaš San Antonio Spursa s društvom sinoc su jahtom «Lady Ship» uplovili u šibensku luku. Parkeri su u Hrvatsku došli u društvu prijatelja, glumaca Amauryja Nolasca, poznatog po ulozi u seriji «Zakon brace», i njegove djevojke Jennifer Morrison koja pak glumi u seriji «Dr. House».

Holivudsko društvo u ponedjeljak je nakratko napustilo unajmljenu jahtu kako bi u pratnji turistickoga vodica razgledali ljepote Šibenika, a potom su se zaputili do Nacionalnog parka Krka.

Iako je prva najava o dolasku Eve Longorije u Hrvatsku glasila kako ce poznata glumica posjetiti Vodice, gdje njen suprug nastupa u klubu Hacienda 9. srpnja s hip-hop DJ-em Cut Killerom, glumacko-sportski par odlucio je doista uživati u ljepotama hrvatske obale.


Podijeli: Facebook Twiter