Europski tulum u Rovinju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sliku Rovinja od petka uljepšavaju mnogobrojni mladi ljudi, studenti iz europskih zemalja, koji su u Rovinj stigli na Spring Break Europe, jedan od najvecih tuluma u Europi. Na party dolaze mladi svih profila - od studenata do poslovnjaka, fešta traje do ponedjeljka, ali se s najviše nestrpljenja išcekuje party u nedjelju kada nastupa svjetski poznati francuski DJ David Guetta, koji u Rovinj stiže nakon velikog nastupa u zagrebackoj Areni.

Gosti su smješteni u turistickim naseljima Maistre, koja je suorganizator dogadaja, a središnji program odvija se u naselju Villas Rubin. U petak je najviše gužve bilo na parkiralištu ponad Mirne gdje su se prijavljivali sudionici pristigli automobilima i organizirano autobusima, a u Kanfanar treba stici i party vlak. Nažalost, ulaznice koje su ukljucivale i smještaj rasprodane su vec dva tjedna prije, saznajemo iz priopcenja organizatora partyja.

U Rovinj bi prema najavama trebalo stici gotovo deset tisuca mladih, i to najviše iz Austrije, ali i Njemacke, Italije, Švicarske, Madarske, Slovenije, Slovacke, Belgije, Poljske, Francuske, Luksemburga, Portugala i Španjolske, a tijekom vikenda zabavljat ce ih brojni DJ-evi: uz Guettu, Jürgen Drews, austrijski top DJ Duo Darius & Finlay te talijanski Club-Newcomer DJ Rudy MC s najnovijim singlovima. Stiže i novo lice popa Charlee.


Podijeli: Facebook Twiter