Europska liga: Hajduku i Rijeci lakši protivnici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Splitski Hajduk će u drugom pretkolu igrati protiv pobjednika susreta između Turnove Horizont i Suduve, dok Rijeku čeka bolji iz dvoboja između velškog Prestatyn Towna i latvijskog Liepajas Metalurgs, a Lokomotivu, koja će prvu utakmicu igrati u gostima čeka bolji iz sraza Kruoje iz Litve i Dinama iz Minska, odlučio je ždrijeb UEFA-e koji je danas održan u Nyonu.

Hajduk će igrati protiv boljeg iz ogleda između makedonskog Turnova Horizonta i litvanskog Suduve. Prvu utakmicu splitski klub igra na Poljudu. Makedonskom klubu će to biti debi u europskim natjecanjima. Rijeku, koja je također domaćin u prvoj utakmici, čeka pobjednik dvoboja prvog pretkola između velškog Prestatyn Towna, također debitanta u europskim natjecanjima, i nešto iskusnijeg latvijskog Liepajas Metalurgsa.

Zagrebačka Lokomotiva je na današnjem ždrijebu imala najmanje sreće. Nju u prvoj europskoj utakmici čeka pobjednik susreta između litavskog Kruoje iz Pakruojisa ili Dinama iz Minska koji počinju natjecanje u 1. kolu.

Hajduk i Rijeka su bili nositelji dok Lokomotiva nije imala tu sreću. Prve utakmice igraju se 18. srpnja, a uzvrati 25. srpnja. (Hina)

Podijeli: Facebook Twiter