Euroherc donirao 50.000 kn humanitarcima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prostorima Stanice za tehnicki pregled EuroPula urucena je donacija Humanitarnoj udruzi Naš san njihov osmijeh u sklopu akcije "20 darova za 20 godina" koja se organizira u povodu 20. rodendana Euroherc osiguranja.

- U godini kada slavimo 20 godina uspješnog poslovanja zaželjeli smo sami sebi rodendansku želju, a to je da krenemo u jednu akciju u Hrvatskoj u kojoj bi mogli obuhvatiti puno gradova i prenijeti lijepe poruke mladim ljudima. Odlucili smo donirati ukupno milijun kuna putem 20 donacija u 20 hrvatskih gradova. Zašto smo odabrali mlade ljude? Zato što kažu "kakva je mladost danas, takva je buducnost sutra".

Ovo je danas 11. po redu donacija i meni posebno draga jer sredstva doniramo udruzi koja nesebicno pomaže drugim ljudima ne tražeci ništa zauzvrat. Gledajuci njih, možemo slobodno reci da imamo svjetlu buducnost, rekla je na prigodnoj svecanosti Andelka Braica, direktorica prodaje Euroherca Hrvatska.

Predsjedniku udruge Igoru Loparicu cek na 50 tisuca kuna urucila je direktorica prodaje pulske podružnice Euroherca Ines Trošic, rekavši okupljenim clanovima udruge da cine jednu skupinu pozitivnih ljudi koji šire entuzijazam, a mlade usmjeravaju da korisnije provedu svoje slobodno vrijeme, u humanitarnom radu.

Loparic se zahvalio na donaciji koja ce, kako je rekao, biti utrošena za kupnju školskog pribora i knjiga za njihove male šticenike. - Ova ce donacija sigurno izmamiti osmijehe na licima djece i zbog tog osmijeha mi se i borimo svakoga dana, rekao je Loparic primivši donaciju.(S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter