Etna Maar na Modepalastu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Aktualna kolekcija za proljece i ljeto 2010. zagrebackog modnog studija Etna Maar bit ce predstavljena na Modepalastu, medunarodnom sajmu mode, nakita i modnih dodataka, što se od petka do nedjelje održava u glavnom austrijskom gradu.

Dizajnerici Andrijani Subotic Pjajcik to ce biti drugi poslovni put u Bec gdje je prošle godine veliki uspjeh polucila svojim nastupom na beckom tjednu mode. Modepalast ce se ovog puta prvi put održati u Austrijskom muzeju primijenjenih te suvremene umjetnosti. Ove je godine poseban fokus stavljen na zelenu modu, odnosno odjevne predmete napravljene prema ekološkim standardima u što su se radovi Andrijane Subotic Pjajcik savršeno uklopili.

- Materijali od kojih je izraden veci dio moje kolekcije, stižu iz prirode. Pamuk i lan nametnuli su mi se kao idealni za ovo ugodno toplo doba godine. Inace, u vecini kultura zelena je boja znak za nešto dobro. Nadam se da dolazak zelene mode naviješta i bolje dane za male, nezavisne modne kreatore i modne studije poput Etne Maar, otkrila je zagrebacka dizajnerica.


Podijeli: Facebook Twiter