Etički odbor HOO-a o Zdravku Mamiću

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora odlučilo je danas da će se 35. sjednica Skupštine HOO-a održati 22. srpnja 2013. u hotelu Four Points Panorama i na njoj će biti podneseno izvješće i prijedlozi Etičkog odbora HOO-a za pokretanje postupka protiv Zdravka Mamića zbog povrede temeljnih načela olimpizma.

Članovi Vijeća HOO-a odlučili su da Hrvatsku na XII. Olimpijskom festivalu europske mladeži (EYOF), koja će se od 14. do 19. srpnja održati u nizozemskom Utrechtu, zastupa 52 sportaša u dobi od 13 do 18 godina, koji će se natjecati u osam sportova: atletici, košarci, biciklizmu, gimnastici, rukometu, judu, plivanju i tenisu.

Vijeće je u Individualni program posebne skrbi o mladima (Razvojni program II/1) uvrstilo veslače Roka Šituma, Antu Ančića, Luku Baričevića, Tomislava Šaina, Ivana Županovića, Tina Nemčića, Tonia Čavku, Mateja Metkovića, Bernarda Samardžića, Danijela Plišića, Antonia Čogu, Jakova Bumbaka, Luku Ščurla, Marka Križmančića, a u Program potpore kvalitetnim sportašima (Razvojni program III) bodybuildera Marka Barića. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter