Etericnim uljima protiv znojenja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sredstva koja kupujete protiv znojenja vama nikako da pomognu? Cijeli ste dan izvan kuce i jednostavno ne postoji zaštita koja ne otkaže nakon par sati stresnog posla. Zašto trpite kad su vam na raspolaganju prirodna ulja?

Ulje geranija

Ulje geranija dobiva se iz južnoafricke biljke pelargonium odorantissimum. Jednostavno nanesite tanki sloj ulja po tijelu i ostavite neka se osuši. Dok koža upija ulje ono ce odmah poceti djelovati, sušeci je i dajuci joj ugodan miris svježine.

Ulje cempresa

Žuckasta tekucina ima ugodan miris te antibakterijsko, antiinfektivno, umirujuce i dezodorirajuce djelovanje. Ovo ulje odlicno kontrolira znojenje nogu. Koristili su ga i u drevnim vremenima u slucaju kronicnog proljeva, gubitka menstruacije i pretjeranog znojenja.



Ulje cajevca

Ulje cajevca je izuzetno djelotvorno za suzbijanje znojenja nogu. Uspješno uklanja gljivice, bakterije i viruse. U sebi sadrži sastojke koji poticu imunološki sustav. A mnogi su uocili da je ovo jedan od najnježnijih nacina lijecenja pretjeranog znojenja.

Ulje crnog kima

Ulje se dobiva hladnim prešanjem sjemenki indijskog crnog kima i u našim krajevima ponovno stjece popularnost. Rijetko koje ulje prati glas da lijeci toliki niz stanja, a za one koji pate od pretjeranog znojenja dobro je znati da djeluje protiv bakterija i gljivicnih bolesti. Nakon tuširanja ga namažite po rukama, od prstiju do ramena, te ispod pazuha. Djeluje ljekovito i istovremeno štiti.


Podijeli: Facebook Twiter