Estrada s kuhacom i pregacom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Deseto izdanje Brudet kupa, koje ce se održati ove subote navecer na medulinskoj rivi, okupit ce poznata imena iz društvenog, umjetnickog, politickog i estradnog života Hrvatske. Najavili su to organizatori te gastro-manifestacije, Aldo Dobrovac iz Turisticke zajednice, idejni zacetnik Budimir Žižovic i menadžer Emil Žunec.

- Kuhat ce Vinko Coce, Vesna Buterin, ?elo Hadžiselimovic, Davor Meštrovic, Almo Catlak, Ivanka Boljkovac, Zlatko Gall, Željko Jerkov, Tomislav Židak, Duško Radic, Ksenija Urlicic, Mihovil Horvat, Neno Pavincic, Mila Soldatic i Vera Radolovic. Svaka ekipa ce od nas dobiti svu ribu i ostale namirnice, a komisija ce odlucivati koji je brudet najbolji. Ove godine necemo imati vatromet jer je to skupo, a zauzvrat ce za sve nas pjevati klapa Fortunal i Vinko Coce. Po završetku takmicenja uslijedit ce gala after party u hotelu Medulin uz prigodni meni pod nazivom "Istarska rapsodija", rekao je Dobrovac.

Žižovic je naglasio da je ovo jubilarno izdanje posebno jer su sudionici vecinom oni koji su svih ovih godina radili na toj manifestaciji. Rekao je da se ona uspjela održati na životu unatoc recesiji i ekonomskoj krizi kao vrhunski spektakl u kojem se spajaju medulinska ribarska prošlost i turisticka sadašnjost. Nagrade, kipove u obliku Šanpjera, zaštitnog znaka medulinskog TZ-a, izradio je akademski kipar Alija Rešic iz Hrboki.


Podijeli: Facebook Twiter