Estonija je važan test za našu igru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilic na današnjoj je konferenciji za novinare u Rovinju ustvrdio da je sutrašnja utakmica protiv Estonije važan test, ali manje zbog rezultata a više zbog igre.

Medutim, novinarima nije otkrio sastav, kako je rekao, "iz poštovanja prema igracima, ali bit ce iznenadenja".

Po njegovim rijecima, skupina igraca kojoj treba regeneracija odradit ce jutarnji trening u Rovinju i nece kandidirati za susret u Puli jer, kako je rekao "želi se uvjeriti s reakcijom nekih nogometaša u ozbiljnijoj minutaži".

"Estonija je kvalitetan i pravi protivnik uoci susreta s Irskom i nije autsajder. Uostalom ova je reprezentacija to dokazala izborivši doigravanje za Euro u skupini sa Srbijom, Italijom, Slovenijom i Sjevernom Irskom," istaknuo je Bilic koji je danas pohvalio formu nogometaša koji su na pripreme stigli optereceni teškom klupskom sezonom. "Eduardu se na posljednjim treninzima vratila eksplozivnost, Corluka je vec sada spreman dok je Kranjcarova ozljeda vec stvar prošlosti" - izvijestio je Bilic.

Uz izbornika Slavena Bilica, pred novinarima su se danas pojavili Tomislav Dujmovic i Ivan Strinic, obojica izgledni kandidati za sutrašnju prvu postavu protiv Estonije.

"Estonija je dobar ispit jer je prva utakmica uvijek najvažnija," kazao je Dujmovic dodavši da je sutrašnji rezultat iznimno važan zbog raspoloženja u reprezentaciji. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter