Estelle zvijezda ATP Dance Arene

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svjetska RNB zvijezda Estelle, dobitnica Grammyja, održala je koncert za pamcenje u prepunoj ATP Dance Areni. Bilo je pretijesno i oko Arene, a atmosfera je bila odlicna.

Punim imenom Estelle Fanta Swaray, 32-godišnja Londoncanka, širokog je opusa buduci da je pjevacica, autorica, producentica i model.

S razlogom. Estelle je izmedu ostalog otpjevala svoje svjetske uspješnice "American Boy", duet s Kanyejem Westom, za koji je dobila "Grammy", "All of me", "One love".... Predstavila je i pjesme s novog, treceg nosaca zvuka "All of Me", za koji kaže da je intiman buduci da je sama pisala tekstove. Koncert je trajao dogovorenih 55 minuta. Šteta što i ozvucenje nije bilo bolje. Možda je razlog u tome što je vecer ranije "spržena" tehnika...

- Prvi put sam u Hrvatskoj, ali od prijatelja koji su vec bili ovdje cula sam da je jako lijepo, u što sam se uvjerila. Kažu da imate i odlicnu hranu i vino, rekla je Estelle uoci koncerta, nakon kojega je imala prigodu kušati hrvatske delicije.

Upoznala je i predsjednika Republike Hrvatske Ivu Josipovica, s kojim se zadržala u dužem razgovoru. Ivo Josipovic je i sam muzicar i kompozitor... Tko zna, možda je dogovaran neki duet. Na visokoj razini...

Estelle nikad nije igrala tenis, ali njega najveca veza s bijelim sportom je njezina prijateljica Serena Williams, friška pobjednica Wimbledona. Ova umjetnica nastavlja boravak u Hrvatskoj, a danas je zrakoplovom produžila za Dubrovnik. (Zlatko HORVAT; Snimio Milivoj MIJOŠEK)


Podijeli: Facebook Twiter