ESPN: Tottenham odbio posljednju Realovu ponudu za Modrića

Luka Modrić u akciji (D. Sopta/CROPIX)
Luka Modrić u akciji (D. Sopta/CROPIX)

Na White Hart Lane iz Madrida jutros su poslali faks težak 30 milijuna funti. Tvrdoglavo, jer predsjednik Spursa Daniel Levy traži deset milijuna više.

No, dok Englezi mogu kalkulirati jer s Lukom imaju važeći višegodišnji ugovor, Jose Mourinho više nema strpljenja. Pripreme ulaze u posljednju fazu i portugalski trener želi sve igrače imati na raspolaganju. Zato je Real odlučio pokušati posljednji put.

The Mirror je jutros objavio izjavu predsjednika Reala Florentina Pereza koji je potvrdio da je ponuda otišla put Otoka. Hrvatski reprezentativac silno želi otići iz Tottenhama, a i trener Andre Villas-Boas već odavno ne računa na njega.

Spursi se za novu sezonu spremaju bez Luke, a on bi mogao pasti u nemilost nakon trakavice koja mjesecima unosi nemir u momčad i klub. Jedini izlaz mogao bi mu biti odlazak u PSG koji je jedini bio spreman platiti traženu cijenu, no kada je Modrić rekao da želi samo u Real, i Francuzi su okrenuli drugim ciljevima.

U popodnevnim satima ESPN donosi ekskluzivu u kojoj tvrdi da je Levy odbio ponudu koja je jutros stigla u klub. Pozivaju se na vlastite izvore iz kluba. Je li Perez mislio ozbiljno kada je rekao da je posljednja ponuda uistinu posljednja?

"Prije godinu dana Levy je mogao prodati Modrića za 40 milijuna funti, ali odbio je. Vjerovao je da za godinu dana može dobiti 50 milijuna. No, teško da je Modrić mogao odigrati bolju sezonu od one lanjske, a ujedno i njegova cijena nije porasla. Čak i ako bi se u igru uključio neki od najjačih svjetskih klubova, bio bi to gubitak vremena jer je Luka rekao da želi samo u Real", rekao je ESPN-ov izvor.

U tekstu se navodi i to da je Perez jasno poručio Spursima da nema namjeru više licitirati. (Index.hr)


Podijeli: Facebook Twiter