Esma Redžepova oduševila Zagreb

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Esma Redžepova i njen ansambl oduševili su sinoć zagrebački Lisinski U dvosatnom koncertu Esma Redžepova s puno je emocija otpjevala neke od najvećih hitova iz 55 godina duge karijere, što je bio i povod zagrebačkom koncertu. Osim u Esminom sjajnom glasu, publika u Lisinskom imala je priliku uživati i u vokalu Eleonore Mustafovske, djevojke koju je Esma usvojila prije četiri godine i koja je svojim glasovnim mogućnostima pokazala da je nije slučajno odabrala za nasljednicu.

Najemotivniji trenuci koncerta bili su kada je kraljica romske glazbe zapjevala "Dželem, dželem" i "Čaje šukarije", kada su mnogi instinktivno pohrlili prema pozornici ne bi li izljubili kraljicu, a što je koncert više odmicao, to je više ljudi bilo na nogama.

Uz Esminih impresivnih 55 godina objavljen je limitirani CD s najvećim hitovima pod nazivom "Essential - 55 zlatnih godina", a sinoć joj je na pozornici uručena i posebna plaketa s tim izdanjem. Esma Redžepova je nakon koncerta potpisivala albume više od sat vremena i fotografirala se s fanovima. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter