Eros Cakic teško ozlijeden u nesreci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poznati akademski kipar i slikar 50-godišnji Eros Cakic ozlijeden je u prometnoj nesreci u Flacijusovoj ulici u Puli u cetvrtak u 15.30 sati. Prema neslužbenim informacijama, on je nakon nesrece s ozljedom noge prebacen u pulsku bolnicu gdje je odmah i operiran.

Nesreca se dogodila kod ulazne kapije Uljanika kada je Cakica na motociklu udario vozac "toyote". Na mjesto dogadaja je odmah stigla Hitna medicinska pomoc i policija koja je obavila ocevid. 

Doznajemo da se Cakic nakon operacije dobro osjeca.

Prema službenim informacijama, nesreca se dogodila kada je 50-godišnji D. T. iz Pule za volanom "toyote" Flacijusovom ulicom, a dolaskom na raskrižje s Ulicom Benediktinske opatije, oduzeo prednost prolaska motociklu "suzuki" kojim je upravljao Cakic.

U nesreci je Cakic zadobio teške tjelesne ozljede i zadržan je u pulskoj bolnici na lijecenju. Protiv vozaca "toyote" D. T. slijedi podnošenje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesrece, izvijestila je Nataša Rogic Jukopila, glasnogovornica PU istarske.

Vozac "toyote" nije bio pod utjecajem alkohola, a Cakica policija nije alkotestirala zbog težine ozljeda, vec mu je nakon nesrece u pulskoj bolnici izvadena krv radi analize.


Podijeli: Facebook Twiter