Eriku Baliji zahvalnica općinske načelnice

(Z. STRAHINJA)
(Z. STRAHINJA)

Erik Balija, fažanski pjevač i zvijezda televizijskog showa Supertalent, na kojem je osvojio treće mjesto, jedan je od dobitnika zahvalnice načelnice Općine Fažana Ade Damjanac. Priznanje za dugogodišnje promicanje mjesta kroz pjesmu i stihove dodijeljeno mu je u četvrtak navečer na svečanoj sjednici u povodu Dana Općine u Multimedijalnom Centru.

Priznanje su za angažman kojim doprinose promociji i razvoju Fažane te za suradnju s općinom dobili i KUD Ulika, kamenolom "Kava", vlasnik najstarijeg registriranog ribarskog obrta i jednog od prvih turističkih brodova Branko Vitasović, jedan od najvećih poljoprivrednika Ivan Bergić te najuspješniji vinar i također jedan od dugovječnijih poljoprivrednih proizvođača Dario Marčeta.

- Nisam osvojio prvo mjesto u Supertalentu, ali zadovoljan sam. To sam postigao i zahvaljujući vama koji ste mi davali podršku. Svega toga ne bi bilo i bez tekstova Danijela Načinovića, poručio je Balija, koji unatoč invaliditetu publiku već godinama osvaja vedrinom, spontanošću i dobrim glasom.

Na sjednici, kojoj su prisustvovali predstavnici Istarske županije, brojnih ustanova, službi i institucija, organizacija i jedinica lokalnih samouprava poput Delnica, Kumrovca, Pule, Umaga, Vodnjana, Tinjana i drugih, predsjednik Vijeća Timotej Pejin podsjetio je na izdvajanje fažanskog područja iz vodnjanske općine prije 15 godina. (Z. STRAHINJA)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU 18. LIPNJA


Podijeli: Facebook Twiter