Erik Balija predstavio novi spot "Namuran san u te"

Ilustracija (Arhiva)
Ilustracija (Arhiva)

Uz ugodno druženje s novinarima, suradnicima i prijateljima, novi singl i videospot fažanskog glazbenika Erika Balije "Namuran san u te" predstavljen je sinoć u ambijentu "Arboretum Puba" u Fažani, koji vodi Erikova sestra.

Tekst i glazbu ove pjesme potpisuje mladi pulski kompozitor Toni Pernić (promovirao je Baliju zajedno s Ludvigom Slanom), dok se u aranžerskoj i producentskoj ulozi našao Mauro Giorgi. On je odsvirao i gitaru, violine Milan Grbić; violončelo Fabio Jurić, udaraljke Toni Pernić, a prateći je vokal bio Dragan Vitasović.

U ključnoj strofi Erik pjeva: "Tvoje lipo lice još pensiri ćute; i te tvoje lase ka i brnistra žute; kad biš samo stila pokazat mi pute; da ti u oči rečen - namuran san u te".

Danilo Lola Ilić je režijom, kamerom i montažom dao pjesmi dojmljivu vizualnu dimenziju u kojoj su se okušali mladi talentirani glumci Saša i Stefan Andrić te Ema Brajković. Singl se prošli tjedan zavrtio glazbenim radio i TV postajama.

- Album će izaći kad skupimo dovoljno kvalitetnih skladbi i tekstova kvalitetnih autora. Dotad, pjesma po pjesma. Imam ih već devet. Uz Tonija Pernića, dosad su za mene pjesmu napisali Daniel Načinović i Dražan Gunjača, s čijom sam pjesmom "Hvala ti na svemu, stari moj" završio u finalu prošlogodišnjeg RTL-ovog TV showa Supertalent. Budu li dobre okolnosti i nađemo li sponzore i dobar studio, album bi mogao biti objavljen iduće godine, kazao je Erik Balija. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter