EP u mini nogometu: Hrvatska u četvrtfinalu

(I. BRKIĆ/CROPIX)
(I. BRKIĆ/CROPIX)

Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Europskog prvenstva u mini nogometu što se održava u Vrsaru. Danas su "kockasti" u osmini finala uvjerljivo svladali Škotsku i izborili sutrašnji nastup u četvrtfinalu protiv Mađarske što je na rasporedu već u 11 sati.

Na skliskom terenu Hrvatska je ušla u igru opreznije nego inače, te je prvi gol pao tek u drugom dijelu prvog poluvremena. Strijelac je bio kapetan reprezentacije Lukavečki. U trećoj minuti nastavka Herceg je prekrasnim volejom povisio na 2:0. Škoti su pred kraj utakmice izašli s golmanom u polju, što se pokazalo kao dvosjekli mač, jer su u posljednjoj minuti izgubili loptu, a Lukavečki je to "kaznio" trećim golom za Hrvatsku.

Zanimljivo je da se sutra, posljednjeg dana natjecanja, igraju četvrtfinalni, polufinalni i finalni susret.

Igralište u Vrsaru. Gledatelja 1.200. Suci: Poetter (Njemačka), Macevicius (Litva). Strijelci: 1:0 Lukavečki, 2:0 Herceg, 3:0 Lukavečki.

HRVATSKA: Habazin, Hranić, Ramljak, Popov, Herceg, Picig, S.Korenika, A.Korenika, Prpić, Loborinec, Orlović, Lukavečki, Šimić, Hercigonja.

ŠKOTSKA: Mcintyew, Wells, Craig, Andrew, Keith, G.Finlay, S.Finlay, Hagan, Anderson, Stevenson, Ramsay, Whitelaw, Steele, Malone. (S. BRAJKOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter