Enis Kancelir najbolji menadžer u kategoriji srednjih poduzeća

Borko Perić kao Ernesto u 'kazališnoj' telenoveli
Borko Perić kao Ernesto u 'kazališnoj' telenoveli

Direktor Istragrafike Enis Kancelir proglašen je najboljim domaćim menadžerom u kategoriji srednjih trgovačkih društava u izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika (CROMA). Tvrtka na čijem je čelu, navode iz Istragrafike, u ovoj godini nastavlja bilježiti pozitivan poslovni trend i rast prometa, ostvaren prvenstveno na povećanju izvoznih poslova. Izvozom planiraju ostvariti 35 posto prihoda tvrtke, a nagodinu najavljuju i nova zapošljavanja u tvornici u Kanfanaru. Jedan od vodećih hrvatskih proizvođača i izvoznika kaširane i kartonske ambalaže posluje u sklopu multinacionalne kompanije British American Tobacco.

- U Istragrafici uvijek smo orijentirani na nove tehnologije i iskorake u proizvodnji. To nam je omogućilo da i u zemlji i u inozemstvu budemo prepoznati kao pouzdan partner u proizvodnji visokokvalitetne ambalaže. Istragrafika ima danas stabilnu poziciju na tržištu koja nam omogućuje nova ulaganja i sigurno poslovanje. Za takvu poziciju potrebne su godine napornog rada i truda i ona je rezultat rada svih naših 150 zaposlenika. Ponosan sam što je moj osobni i uspjeh čitavog tima prepoznala i struka, kaže Kancelir.

Istragrafika svoje proizvode plasira u desetak europskih zemalja, među kojima su najznačajnije Švicarska, Italija, Mađarska, Austrija, Slovenija, Srbija i BiH. Nedavno je tvrtka uspješno prošla reviziju implementacije prestižnog BRC sustava koji se odnosi na upravljanje sigurnošću ambalažnog proizvoda koji dolazi u direktan i indirektan kontakt s prehrambenim proizvodima. Uz duhansku industriju kao okosnicu razvoja, proširili su poslovanje i na prehrambenu, konditorsku, kozmetičku, farmaceutsku i druge industrije. Posebnost u proizvodnji je ambalaža s tzv. taktilnim efektom, što je trend u premium segmentu ambalaže za skupocjene proizvode poput kozmetičkih. Među rijetkima su u regiji s višebojnim strojevima za najveće formate. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter