Eni ?ordevic: Nadam se pobjedi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

19-godišnja Puljanka Eni ?ordevic predstavljat ce Hrvatsku na ovogodišnjem izboru Miss Beauty of the World koji ce se održati u Kini u listopadu. Kartu za put u Kinu izborila je osvojivši titulu Miss Beauty of the Croatia nakon castinga na kojem je sudjelovalo desetak djevojaka iz Hrvatske.

- Zaista se nisam nadala da cu proci na castingu, jednostavno sam išla probati i kad su mi javili da sam izabrana za miss i da cu predstavljati našu zemlju u Kini, mislila sam da se šale. Ovo je za mene velika cast i prilika koja se pruža jednom u životu. Radujem se odlasku u Kinu i nadam se da cu pobijediti, no bit cu sretna što god da se dogodi jer ce ovo biti veliko iskustvo za mene, kazala je Eni na predstavljanju novinarima.

Veli da se svakodnevno priprema za natjecanje u Kini, i to redovitim odlascima u teretanu, trcanjem i rekreacijom. Kaže da ce joj ovo biti prvo ovakvo iskustvo buduci da nije bila na velikim izborima ljepote. Odmalena se bavi plesom i glumom, a posebno je ponosna na ulogu koju je ostvarila u predstavi "Saloma" u režiji Damira Zlatara Freya, a u produkciji pulskog INK-a.

Aleksandar Rajkov, vlasnik licence ovog izbora za zemlje bivše Jugoslavije, istaknuo je da ce u Kini sudjelovati predstavnice 72 zemlje svijeta.

Na predstavljanju je bila i prošlogodišnja predstavnica Hrvatske na ovom izboru – Rijecanka Patricija Škunca koja ce svojim vrijednim savjetima pomoci Eni da se što bolje pripremi za natjecanje.

- Buduci da sam ja bila prva predstavnica Hrvatske na tom natjecanju, nisam znala što me ocekuje, no mislim da ce Eni biti sada malo lakše jer cu joj pomoci u pripremama. Ovaj izbor ljepote od drugih se razlikuje u tome što suci ne ocjenjuju djevojke samo na finalnoj veceri, vec ih promatraju tijekom cijelog boravka u Kini.

Stoga ondje ljepota i osmijeh nisu dovoljni, zato savjetujem Eni da bude uporna i izdržljiva, kazala je Škunca koja je prošle godine na izboru u Kinu osvojila titulu Miss Beauty of Europe, odnosno najljepše Europljanke. Uz to, Škunca u studenom odlazi na još jedan izbor ljepote na kojem ce predstavljati Hrvatsku – Miss United Nations World 2011. koji ce se održati u studenome u Tanzaniji.


Podijeli: Facebook Twiter