Energija je prštala

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Obicno ima neceg tužnog u ponovnim okupljanjima legendarnih bendova - izvodaci stare, a scena i publika se mijenjaju - no, tako nije bilo kad je Parni valjak napunio pulski Dom sportova "Mate Parlov" i dva i pol sata držao publiku u ekstazi.

Parni valjak iza sebe ima 35 godina radnog iskustva i još pokoju životne škole, no na spektakularnoj bini u Puli izgledali su kao razigrani djecarci naprosto pršteci energijom od "Ljubavne" do "Ugasi me". Rahimovski je skakao, plesao, skidao se, izvodio kerefeke s stalkom za mikrofon, rukovao se s publikom i, naravno, pjevao, a publika ga je citav koncert pratila u stopu, pa cak i poslužila kao back vokal u izvedbi "Dok je tebe".



Valjak je publiku raznio prije svega svojim najjacim oružjem, ljubavnim pjesmama, koje su uzrokovale navale emocija na tribinama te stiskavce, zagrljaje i poljupce medu brojnim parovima u publici. Publika oboružana mobitelima i upaljacima se pretvorila u presliku zvjezdanog neba dok je dvorana s Akijem pjevala "Kada me dotakne", a izvedbu "Uhvati ritam" negdje na pola koncerta obogatio je turnejski bubnjar Dado Marinkovic velicanstvenim petominutnim solom.

Aki, Hus, Brk, Prexi i ostali su Puljanima priuštili jedan od najspektakularnijih - i sadržajno i estetski - koncerata koje je grad vidio zadnjih godina izvan zidova Amfiteatra.


Podijeli: Facebook Twiter