Energicni rock raspoložene Opce opasnosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi pulski samostalni koncert grupe Opca opasnost, koji je u petak održan u klubu Uljanik, protekao je u znaku dobre zabave i kvalitetnog rock'n'rolla. Prepuna velika sala kluba svjedoci o popularnosti ovih rockera iz Županje i u Istri.

Koncert su poceli hitom "Treba mi nešto jace od sna" koji se nalazi na istoimenom albumu iz 1994. godine. Uslijedila je pjesma "Došla si mi sigurna", a svojom energicnošcu i kvalitetom izvedbe, clanovi Opce opasnosti ostvarili su prisan kontakt s publikom koja je napamet znala sve rijeci njihovih pjesama.

Najvece oduševljenje u publici izazvala je nova pjesma "Uzalud sunce sja" koja predstavlja svojevrstan povratak Opce opasnosti na hrvatsku rock scenu nakon deset godina. To je i najavni singl novog albuma koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.



Osim svojih autorskih stvari županjski su rockeri publici odsvirali i kompilaciju stranih rock i metal klasika poput "Smoke On The Water" ili "Enter Sandman".

Clanovi Opce opasnosti nisu krili zadovoljstvo uspješnim pulskim nastupom stoga su oduševljenoj publici odsvirali i hitove Atomskog skloništa poput "Pomorac sam majko" i "Pakleni vozaci", koje je grupa uvježbala dok je nastupala na nekadašnjem ?oserovom memorijalu.

Pulski je koncert, inace, oznacio pocetak njihove turneje u sklopu koje ce u iducih mjesec dana nastupiti u mnogim hrvatskim gradovima.


Podijeli: Facebook Twiter