Energična i žestoka grčka petorka


Koncertna ponuda u Puli je sve bogatija, a u prilog tomu ide i što brojni inozemni bendovi u sklopu svojih turneja sve češće posjećuju pulske klubove. Tako su ovog četvrtka u Rock baru Mimoza nastupili grčki modern death metalci Kin Beneath Chorus. Ovaj sastav iz Thessalonikija osnovan je 2010. godine, a trenutno su na europskoj turneji na kojoj promoviraju svoj najnoviji album "Invia".

U oko 45 minuta svirke, ovaj sastav kojeg čine pjevač Nasus Mishopoulos, gitaristi Anestis Sidiropoulos i George Papas, basist Alex Psaras i bubnjar Nick Pavlakis, publici su servirali energičnu glazbu nabijenu žestokim gitarskim rifovima i opakim grooveom bassa i bubnja i odličan vokal. Iako je publike bilo manje no što je uobičajeno, a razlog tomu može biti i što je koncert održan u četvrtak, ovaj grčki bend je odrokao koncert s puno entuzijazma, što je publika itekako prepoznala.

Inače, album "Invia" je objavljen prije nekoliko dana, tako da je pulska publika imala priliku premijerno čuti nove pjesme. Koncert u Puli bio je predzadnji datum turneje Kin Beneath Chorus, a valja spomenuti i da je ovaj sastav svirao diljem Europe, između ostalog godine 2014. su nastupili na Wacken Open Air Festivalu, a bili su i predgrupa grupama poput Caliban, Thy Art is Murder, SepticFlesh, Unearth, Rotting Christ, Stick to your Guns, The Agonist i drugima. (T. TIDIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter