En Face promovirao album i snimao spot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predstavljanje novog albuma, snimanje spota za novi singl, dva rodendana - neki su od razloga zaslužnih za odlicnu glazbenu feštu u režiji rijecke cetvorke poznate pod imenom En Face. Mjesto njezina održavanja bio je Jazz tunel na Školjicu u kojem su Sandro Bastiancic, Samir Šverko, slavljenici Miro Vidovic i Alen Tibljaš te poseban gost, Vedran Križan na klavijaturama, brojnim poklonicima svojeg izricaja priredili relativno kratku, ali besprijekornu svirku.

- Ovo je jedna od onih promocija kakve volimo - prostor po našem guštu, ljudi po našem guštu i svirka po našem guštu. Prostor, ambijent i dogadaj odlucili smo iskoristiti i za snimanje spota za treci singl s albuma, pjesmu "Paranormalan", otkrio je Bastiancic.

En Face ce koncertno predstavljanje osmog albuma "Afrodita", objavljenog ovog ljeta, nastaviti u Zagrebu, Labinu, Puli i drugim gradovima.



- Ovaj broj koncerata zadovoljit ce naše apetite i pokriti zemljopisnu kartu Hrvatske tako da možemo reci da smo album promovirali u svim dijelovima zemlje. Inace, reakcije na album su u rangu ocekivanja, imamo krug nepopravljih kriticara koji nam nikad ne bi odali priznanje, ali isto tako nas s druge strane iznenaduje spektar naših poklonika i njihove reakcije. Još uvijek smo rado videni, gdje god sviramo uvijek dobro prolazimo, dodao je frontmen En Facea.

Za videoizdanje pjesme "Paranormalan" pobrinuo se nedavno pokrenut Studio Soba, odnosno vrsna kantautorica Suzana Horvat, inace scenaristica i redateljica spota i snimatelj Vlado Ludaš.

- Ovo nam je prva suradnja s En Faceom. Suzana i ja smo tek nedavno poceli raditi. Najprije smo radili spotove za nju, onda i za druge izvodace. Ideja spota je jednostavna, snimamo ih na promociji, prije toga smo ih snimali na probi. Bit ce nešto dokumentarnih dijelova, nešto s koncerta..., objasnio je Ludaš kojem je, osim uloge snimatelja, pripala i uloga pomocnika redateljice.


Podijeli: Facebook Twiter