En face i 052 za kraj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadnja je vecer u šatoru Rock Caffea bila rezervirana za rijecki En Face i pulski 052. Rock Caffe, jedno od glavnih okupljališta rockera i ljubitelja dobre svirke svoj je 15. rodendan tako proslavio na Poratarati besplatnim koncertima, a imena koja su nastupila tih šest dana bila su dovoljna da privuku publiku u solidnom broju.

Kad vec govorimo o tome, zadnju vecer prisutnih baš i nije bilo toliko kao inace, ali svejedno je atmosfera bila sasvim pristojna, kao da se sveprisutno novogodišnje ludilo, na svu srecu, nije uspjelo zavuci u ovaj kutak u centru grada. En Face su u sat i nešto odsvirali svoj set svojih više ili manje poznatih pop rock hitova, ali dali su si oduška i zasvirali neke klasike uz koje su odrasli, poput "Mr Tambourine Man" i "Mrs Robinson". Uz svoju najpoznatiju i na koncertu najbolje prihvacenu pjesmu "S dlana Boga pala si", izveli su i skladbe sa zadnjeg albuma "Afrodita". Izmedu je bilo mjesta i za hitove kao što su "Stariji smo jedan dan", "Debeli" ili "Dan kao san". Sve u svemu, sasvim ok i ništa pretjerano posebno, niti predugo.

Srednjostrujaški hard rock grupe 052 koja je nastupili prije Rijecana, takoder je zazvucao sasvim dobro te su svoj dio pošteno otprašili, od "Lažnog heroja" do "Nek' ti vrijeme ide".


Podijeli: Facebook Twiter