Emocija kao polazište

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Novi ciklus SMS razgovora s Robertom Razzi zapoceo je u cetvrtak u MMC-u Luka gostovanjem osebujnog istarskog glazbenika Bruna Krajcara. Nakon uvoda, Razzi je povela razgovor s Krajcarom o njemu kao osobi te njegovoj životnoj vezi s glazbom.

- Svoju prvu skladbu sam skladao s 10 godina te sam je imao priliku izvesti na koncertu glazbene škole Ivana Matetica Ronjgova. Zove se "Za Ninu" i posvecena je mojoj majci, ispricao je Krajcar prisjetivši se svojih pocetaka, a napomenuo je da je oduvijek bio nošen emocijama, pogotovo kada je u pitanju glazba.

Razzi se tijekom razgovora dotaknula vjecne problematike svakog izvodaca - treme, na što se Krajcar nadovezao skromnim zakljuckom: on sam uvijek ima tremu, što pripisuje cinjenici da mu je stalo do glazbe i ljudi kojima je predstavlja.

Pored presjeka njegove karijere i suradnji s mnogim glazbenicima kao što su Bobby Solo, Oliver Dragojevic i Lidija Percan, Krajcar se uhvatio gitare te na posebno zadovoljstvo Roberte Razzi zapjevao "Va Labine by night" dodatno obogativši vedru atmosferu koja je vladala u MMC-u Luka.

SMS razgovori su prošli u iznimno veselom tonu, što je potvrdila i Razzi napomenuvši kroz smijeh da bi o anegdotama i glazbi mogli raspredati još satima, medutim, vremenski ogranicena emisija završena je Krajcarovom skladbom "Andele".


Podijeli: Facebook Twiter