Eminem radi 3D horor!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Reper kojeg zbog oštrog jezika proglašavaju 'užasnim tipom' odlucio se prebaciti u žanr strave i užasa. Marshall Mathers poznatiji kao Eminem producirat ce i glumiti u najnovijoj horor franšizi nazvanoj 'Shady Talez'. Taj serijal bavit ce se obradom klasicnih horora kako što su 'Christine', 'Aliens' i 'Izgubljeni djecaci', a junaci 'Shady Taleza' ulaze u price tako da citaju istoimeni strip, a zatim doslovce bivaju usisani u pricu.

Osim što ce predstavljati stare price novim generacijama, Eminem ce i glumiti razne likove, pa se mnogi pitaju ima li on sposobnosti za to. Prije 7 godina Eminem je glumio glavnu ulogu u reperskom filmu '8 milja' i pobrao je pohvale kritike za taj nastup, ali onda je imao puno lakši posao jer je prakticki igrao samog sebe.

Scenarij ce pisati producent i scenarist Dallas Jackson te pisac 'Underworlda' Kevin Grevloux, a film ce u 3D tehnici producirati DJ Classicz, odjel Davis Entertainmenta koji je zaslužan za filmove poput 'Aliena protiv Predatora'. Još se ne znaju detalji oko premijere filma, no Marvel je najavio 4-dijelni 'Shady Talez' strip za 2010. godinu.


Podijeli: Facebook Twiter