Emilija Kokić snimala spot u Poreču, Puli i Rijeci

Robert Kurbaša i Emilija Kokić na setu
Robert Kurbaša i Emilija Kokić na setu

Video glazbeni spot u režiji porečke umjetnice Katje Restović za Emiliju Kokić i njenu novu pjesmu "Druga" sniman je u ponedjeljak i utorak u Poreču, Puli i Rijeci. Glazbu singla "Druga" potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, aranžman Boris Đurđević, a izdavač je Dancing Bear.

Glavni mušku ulogu u spotu odigrao je poznati hrvatski glumac Robert Kurbaša, a u zahtjevnom i akcijskom video-spotu sudjelovali su i glumci statisti: Vesna Janko Finderle, Azeglio Picco, Dobrivoje Savatović te Davor Hačić.

- Emilija Kokić nam se u ovom video spotu prikazuje na potpuno drugi način, i uz sjajnog  Kurbašu, igra svoju ulogu kao prava glumica. Sve nas je jako iznenadila jer je požrtvovno odlučila svoj rođendan slaviti "radno", pa je stoga atmosfera na snimanju bila još toplija, kaže Katja Restović u čijoj je produkciji sniman spot, te dodaje da je skrip spota posebno zanimljiv.

- Svi oni koji očekuju ljubavnu dramu – jako će se iznenaditi. Snimali smo u decentnim, krasnim interijerima porečkog hotela "Parentium", te na vanjskim lokacijama, posebno scene akcija. Snimali smo dva dana, a imamo i još jedan dan dosnimavanja  scena s automobilom koje planiramo napraviti tijekom montaže, a budući da su zahtjevne, prepustili smo ih kaskaderima, kaže Katja Restović najavljujući skorašnju premjeru spota te predstavljanje singla na CMC  festivalu u Vodicama, početkom lipnja.

Snimanje spota potpisuje ekipa Rose art videa, a kameru i postprodukciju Restović je prepustila svom dugogodišnjem suradniku Josipu Pinu Ružiću, dok je prvi asistent kamere bio Marin Brkljača, a u ekipi su i Azeglio Picco i Žitomir Klaričić. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter