Elvis Scoria treći put odlazi s Kantride

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elvis Scoria treći put u trenerskoj karijeri napustio je Kantridu. Kao i kod prethodna dva rastanka s klubom uz koji ga vežu najveći trenerski uspjesi (Kup Hrvatske 2005. godine), otišao je bez teških riječi i gorčine. Za razliku od većine svojih prethodnika, Scoria se opet od Rijeke rastao - gospodski. Potvrdio je klupsku verziju događaja, da je došlo do sporazumnog raskida ugovora nakon što je svoj mandat stavio na raspolaganje.

- Nakon utakmice protiv Cibalije sjeo sam s ljudima iz kluba, racionalno i konstruktivno smo pokušali analizirati situaciju iako je u tim trenucima meni bilo vrlo teško jer mi je stalo, a i ljudima iz kluba, jer smo u istoj situaciji - govori Scoria. - Na kraju sam ujutro podnio ostavku, a oni su je prihvatili. Sve što se napravilo, napravilo se da bude dobro za klub i za navijače.

- Koliko je na vašu odluku utjecala skupina od 30-ak navijača s centralne tribine koja je zazivala vašu ostavku istekom utakmice s Cibalijom?

- Niti malo. Trideset ljudi ne može imati bilo kakav utjecaj na moja razmišljanja, a posebno na odnos koji sam imao s većinom navijača, a posebno s Armadom. Naš odnos je toliko jak da ga nisu mogli ugroziti ni neki porazi. Povici s tribina niti u primislima nisu utjecali na moja razmišljanja oko odlaska. Isto tako niti u jednom trenutku nisam sumnjao ili dvojio u svoje i sposobnosti ekipe da mogu momčad dovesti do željenog cilja. (I.VOLARIĆ/NL)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter