Elvis Cetina novi-stari predsjednik Vijeća

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elvis Cetina (IDS-ISU) ponovno je izabran za predsjednika Vijeća općine Svetvinčenat, a za dopredsjednicu izabrana je Danijela Božac Bulešić s kandidacijske liste birača. Cetina je jednoglasno izabran na konstituirajućoj sjednici održanoj preksinoć u dvorani Grimanijev tron u Kaštelu Morosini-Grimani. Novi-stari predsjednik Vijeća zahvalio se vijećnicima na iskazanom povjerenju te zaželio uspjeh u daljnjem zajedničkom radu.

Svečanu prisegu su potom položili i načelnik Dalibor Macan i njegov zamjenik Dean Perković. Načelnik je u obraćanju vijećnicima rekao da novi mandat pred njega stavlja nove izazove u ostvarivanju ciljeva definiranih u programima. "A naš uspjeh ovisi o našoj suradnji i kvalitetnoj komunikaciji", zaključio je Macan.

U novom sazivu Općinskog vijeća Svetvinčenta među jedanaest vijećnika petero ih je s liste IDS-ISU, a to su Elvis Cetina, Silvia Nadenić, Darvin Žufić, Goran Doblanović i Renata Ban Ferlin. S liste SDP-HNS-HSS u Vijeće su ušla tri kandidata, Boris Nadenić, Ronald Macan i Dražen Stanić. Dvoje vijećnika je s kandidacijske liste grupe birača, Igor Bilić i Danijela Božac Bulešić, a Davor Celiga je s liste HDZ-a. Oni su na sjednici položili svečanu prisegu. (P. G.)


Podijeli: Facebook Twiter