Elton John snima autobiografski film

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Elton John radi na autobiografskom filmu i, kako je kazao u intervjuu za Los Angeles Times, najradije bi da ga na filmskome platnu utjelovi glumac Justin Timberlake.

64-godišnja pop zvijezda kazala je da ce projekt poceti vrlo skoro. "Odabrali smo redatelja, a sada još treba samo doraditi scenarij", kazao je.

Lee Hall, koji je napisao scenarij za film "Billy Elliot", autor je i scenarija za film o Eltonu Johnu. Ubrzo ce poceti i odabir glumaca.

Na novinarsko pitanje o tomu tko ce utjeloviti njega, John je odgovorio: "Nisam siguran, imam popis. Prvi na njemu je Justin Timberlake jer me je glumio u videospotu 'Rocket Man' Davida LaChapellea i ondje je bio iznimno dobar".

U filmu ce vjerojatno biti nekoliko novih pjesama, kazao je Elton, dodavši da je "više rijec o nadrealistickom tipu filma, koji se ne temelji previše na cinjenicama. Ne želim da to bude uobicajeni biografski film jer moj život ni u kojem slucaju nije bio takav".

Elton John uskoro ce ponovno uci u studio da bi snimio još jedan novi album.

- Svjestan sam cinjenice da su dani kada sam bio superstar iza mene. No to prihvacam i nisam zbog toga nesretan. Preda mnom je drugi dio mojeg života, a to mi daje slobodu da se bavim glazbom kakvu želim, kazao je.


Podijeli: Facebook Twiter