Elton John nece više pisati pjesme

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanska pop legenda Elton John više nece pisati pjesme jer je, kako kaže, postao prestar za to, piše Telegraph. Covjek koji je cesto nazivan najvecim piscem pjesama svoje generacije, a koji je napisao hitove "Rocket Man", "Your Song", "Candle in the Wind" i mnoge druge, izjavio je da se više ne može natjecati s mladim zvijezdama kao što je Lady Gaga.

Šezdesettrogodišnjak je rekao da ce nastaviti raditi neke manje projekte, kao što je njegova suradnja s americkim pop bendom Scissor Sisters, ali je potvrdio da više nikada nece izdati ni jedan singl.

"Nalazim se u periodu svog života kada shvacam da više ne mogu pisati pjesme. Jednostavno ne mogu. Više nemam dvadeset pet ili dvadeset šest godina. Imam šezdeset tri godine i ne mogu se usporediti sa mladim od sebe."

Pjevac i tekstopisac koji je prodao više od 250 milijuna nosaca zvuka u karijeri tijekom pedeset godina, nedavno je kritizirao muzicku industriju, konstatirajuci da su današnji tekstopisci "užasni" i da svi pop singlovi zvuce isto. Jedino je prema Lady Gagi pokazao simpatije. Cak je i pjevao u duetu s tom pjevacicom.


Podijeli: Facebook Twiter